Как да предложите на любимата си с 99% гаранция, че ще каже ДА.

Как да предложите на любимата си с 99% гаранция, че ще каже ДА.

От huri в от www.elitni.eu

Тези съвети биха ви помогнали да предложите по един успешен начин, ако прочетете редовете по – долу, то ДА-то ви е в кърпа вързано.Едно от първите предложения е да поканите любимата си в бар, любим бар с любима музика. Поръчвате скришом песен, която и двамата обичате, сгушвате се и с изнедата предлагате годежен пръстен и букет цветя. Преди това за кураш може да ударите едно две питиета.


Друго предложение е обществена покана за брак. Примерно футболен мач, концерт, голямо събитие. За целта трябва да се свържете с организатор на събитието и да помолите за съдействие. 98% ще получите зелена светлина.


Рекламно послание в местен вестник или списание също е добра идея да изразите обичтта си и да приканите към по-горна стъпка във взаимоотношенията ви.


Друго креативно решение е на плажа – на морето. На брега изписвате с мидички думичките. Ще се …. за … ? Това ще я изненада и шансът за отговор ДА е голям.


Относно годеждния пръстен – ако разполагате с голям бюджет можете да подберете пръстен с диамант.


Най-важното е сватбеното предложение да бъде уникално, колко се може по-уникално. Трябва добре да подгот

вите всичко, преди голямото събитие. И задължително пръстен.


Тези съвети за предложение, споменати тук, ще направят момента незабравим. Сигурни сме, че ще размекнат капачките на краката на половинката ви


Трябва да си влязъл за да Споделиш тази новина с групата, Нямаш акаунт? регистрирай се!

Вход To социална мрежа

Нямаш акаунт? Регистрирай се!